Wat wij maken

Bij het zien van een product, zien wij een gedeelte van de natuur. Wij zijn van mening dat elk product wat te vertellen heeft over de natuur.

De eettafel als geheel geeft je een impressie van wat een eettafel hoort te zijn. Hier gaat het in onze ogen om begrip, waardering en verbinding. Deze verbinding zorgt voor waardering van een eettafel maar ook voor het verbinden met elkaar.

 

Het aDSC_0379uthentieke.

Het eiken hout en tafelblad laat met haar kringen zien hoe lang deze boom geleefd heeft. Je kunt nog goed zien waar takken hebben gezeten. De kleurverschillen in het hout laten zien dat een boom daar bijvoorbeeld een knoest heeft gehad. Dit is per tafelblad verschillend en maakt elke tafel uniek.

Het hout waar JUCE-Design mee werkt is van Franse eikenbomen. Het blad is zorgvuldig gedroogd en zal in de jaren hierna verder vormen. Wij raden aan om
de boom elk jaar te laten behandelen, een dienst die wij bij elke aankoop aanbieden.

 

 

 

Het moderne.DSC_0368

De tafel van JUCE-Design is een ontwerp met glas. Dit geeft de eettafel als geheel een strakke, moderne uitstraling. Daarbij willen wij dat de eettafel bijdraagt aan het leven in een huishouden. Door het gebruik van led verlichting draagt de tafel bij op de momenten dat de zon onder gaat. Het kunstmatige daglicht geeft een natuurlijk, open gevoel. Prettig om bij te werken, dineren of gewoon tafelen.
Deze led strip wordt door een powerbank voorzien van stroom. Hiernaast biedt diezelfde powerbank de gelegenheid om een laptop of tablet aan te sluiten. Dit maakt de tafel uitermate geschikt voor alle gelegenheden; van een huiselijke setting tot aan een vergaderruimte.