Prijs impressie

Wij maken producten van goede kwaliteit. Dit betekent echter niet dat deze onbetaalbaar zijn. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de tafel kunnen wij een offerte op maat aanbieden. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk.

Een tafel kan thuis anders aanvoelen dan in een showroom. Daarom heeft JUCE-Design een demo model, welke gemakkelijk te monteren is. Wij komen graag met dit demo model langs uw huis of kantoor. Op deze manier kunt u, in uw persoonlijke omgeving, kennis maken met de tafel alvorens u over gaat tot een aankoop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Afmetingen

De kleinste maat die wij kunnen leveren is 150 cm lang, 80 cm breed en 78 cm hoog. De grootste maat is 500 cm lang, 100 cm breed en 78 cm hoog. Het hout bestaat uit volledige boomstammen en heeft gemiddeld een dikte van 6 cm. Wij gebruiken geen gelijmde delen van de boomstammen. Specifieke maten kunnen afwijken afhankelijk van de breedte van de boomstam. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij alle lengtematen hier tussen ontwikkelen. Prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen en specificaties. Hieronder een indicatie;

Prijzenlijst tafel met verlichting

150 cm lang
€1500,-

180 cm lang
€1800,-

250 cm lang
€2500,-

Prijzenlijst tafel zonder verlichting

150 cm lang
€1300,-

180 cm lang
€1500,-

250 cm lang
€ 2200,-

 

Deze prijzen zijn inclusief bezorging en montage. Ook is het eerste jaar na aankoop onderhoud inbegrepen.
Omdat het om een natuurproduct gaat kan het hout altijd reageren op omgeving en temperatuur. In het ontwerp is hier rekening mee gehouden. Dit controleren wij zorgvuldig tijdens de aangeboden onderhoudsbeurt.
Wij bieden de mogelijkheid om een contract af te sluiten voor tweejaarlijks onderhoud na het eerste jaar.

 

JUCE-Design onderhoudt graag persoonlijk contact met alle klanten. Wilt u meer weten of heeft u vragen aan JUCE-Design? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons via: +31 6 14 89 80 84

Mail ons via: info@juce-design.nl